Fusion C3 Womens Training Tights 900266

På lager
SKU
Fusion C3 Womens Training Tights 900266

Fusion Womens C3 Training Tights 900266

Regular Price 700,00  DKK 627,00  DKK
BESKRIVELSE

FUSION WOMENS C3 TRAINING TIGHTS er et par alsidige, high performance tights til træning og konkurrence med de ikoniske og originale FUSION-sidelommer til opbevaring af energiprodukter og telefon.

WOMENS C3 TRAINING TIGHTS har høj talje-konstruktion for specifik womens-fit. Produktet findes i standard-størrelser og med +4cm ekstra benlængde i udvalgte størrelser.

Vi har med FUSION WOMENS C3 TRAINING TIGHTS udviklet et produkt der kan bruges i et meget bredt spektrum; løb, yoga, fitness, funktionel træning samt den afslappende “hjemme-dag”.

Pasform: Tætsiddende

OM FUSION C3 MATERIALE
Det unikke og holdbare FUSION C3 materiale sikrer at produktet sidder perfekt, via rundstrik og det unikt høje indhold af powerfit-elastan.

FUSION C3 materialet yder ægte aktiv svedtransport, hvor det suger sved væk fra huden og transporterer det til ydersiden, hvorefter det spredes over et større areal og fordamper hurtigt.

Din hud forbliver komfortabel - og du føler du sveder mindre. Alt dette via en mekanisk kapillær sugekraft, der forbliver den samme under hele produktets levetid.

Mere Information
Specifikation
Materiale 74% polyamid, 26% elastan
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
© 2010 Tøjeksperten Toftlund. Alle rettigheder forbeholdes.