MEYER BERMUDA

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.000,00 DKK

Specialpris: 735,00 DKK

Hurtigt overblik

MEYER BERMUDA

I 1960 blev Meyer grundlagt i Tyskland. Meyer bukser har altid gennemtænkte funktioner, enestående pasform, stræk i linning, skjult sikerhedslomme, kan maskinvaskes.Når du køber et par Meyer bukser, er du sikker på at det er bukser af høj kvalitet.


Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 1.000,00 DKK

Specialpris: 735,00 DKK

Flere visninger

Detaljer

Med disse MEYER EXCLUSIVE-shorts er du helt med på trenden! De vækker med garanti alles opmærksomhed takket være det iøjefaldende azulejo-print. Det blåhvide mønster er inspireret af portugisiske og spanske keramikfliser. Disse bermudas tilpasser sig kroppen perfekt takket være det førsteklasses superstretch-stof og den særligt udformede, runde linning, og de giver et slankt, moderne snit. Raffinerede detaljer såsom after dinner-splittet, skjortestopperen og det nøje udvalgte inderfor giver en eksklusiv komfort. Hvis du kombinerer disse shorts med en hvid skjorte, har du det perfekte ferieoutfit.

Yderligere information

Materiale 96% Bomuld  • 4% Elastan Normal vaskecyklus (40 °) Klorblegemiddel er ikke muligt Jernet moderat varmt Rengøring P Velegnet til tørretumbler
Pasform Regular fit
Levering Alle pakker sendes med GLS, og leveres normalt 1-5 dage efter bestilling.
Tøjeksperten Toftlund Sport - Østergade 6 - DK-6520 Toftlund - Tlf. 74 83 17 00 - CVR.: 2890 0279