Tøjeksperten

Tøjeksperten Toftlund Sports historik går helt tilbage til de første år efter 2. verdenskrig. Her startede den første ejer OTTO FREJ med at fremstille skræddersyet tøj efter mål til kunderne.

En stærk samarbejdspartner - bygget op gennem en årrække....

Sønnen CLAUS FREJ overtog senere forretningen, hvor vi (Claus Nielsen og Svend Skøtt) har været ansat i mange år. Vi overtog forretningen i august 2005. I august 2008 købte vi så yderligere en butik. Det er Tøjeksperten Skærbæk Sport. Forretningerne fremstår i dag nyrenoverede fra a-z.

Vi er i begge butikker godt repræsenteret af kendte mærkevarer. Det gælder både i vores herreafdelinger samt ung- og sportsafdelingerne. Yderlige har vi tæt samarbejde med systue, hvor vi kan lave broderi på alt, såvel enkelt stk. som ubegrænset antal til store leveringer. Ingen opgaver er for små og ingen for store. Vi har også eget trykkeri, hvor vi trykker både til sportsklubber og mange firmaer.

Vores daglige domæne er i Toftlund, hvor vi også gerne besvarer spørgsmål med relation til Tøjeksperten Toftlund Sport på tlf nr. 74831700.I Skærbæk har Reimer Schmidt den daglige ledelse af butikken og kan træffes på tlf. 74751259.

Vi bestræber os på at udføre opgaverne så perfekt som muligt og ser frem til et godt samarbejde.
 

I september 2018 overtog vi Tøjeksperten i Kolding City sammen med Thomas , som er den daglige leder. Thomas var tidligere i lære hos os og efter endt læretid fortsatte han hos os som Salgsassistent indtil vi fællesskab købte Tøjeksperten Kolding City.

              


Claus & Svend

Indehavere

© 2010 Tøjeksperten Toftlund. Alle rettigheder forbeholdes.